Bakkeveenster avond 2011 (update met filmpje)

Een avond vol daverende verrassingen, zo mag het gisteren gehouden evenement Bakkeveester avond wel genoemd worden. De lokale jeugd maakte gisteren reclame voor de middenstand van Bakkeveen op een zeer geestige manier, en zo werd het ook ontvangen door het overvolle MFC. Dit succesvolle optreden werd gevolgd door een niet minder succesvol optreden van twee klassieke zangeressen Iskje en Hottie, begeleid door een creatieve pianiste. Deze keer gesteund door de muzikale alleskunner Erst Adema. Dat hij ook nog oergeestig gedichten kan voordragen, was niet bekend bij een ieder maar nu dus wel. Het Bakkeveenster koor de Dúnsjongers zette haar beste beentje voor met de keuze van veelal Ierse melodieën, en het was een streling van het oor. Het optreden van vier Amsterdams georiënteerde Bakkeveenster knapen werd veelal vocaal begeleid door alle aanwezigen vanwege de zeer bekende teksten, en het was een groot succes. De avond werd besloten met het optreden van het wereldberoemde duo in en uit Bakkeveen, Andries en Bouke, waardoor vele beentjes van en op de vloer gingen. Oergezellig en ik ben nu al benieuwd naar volgend jaar.

In eerste instantie was er een verkeerde link gebruikt naar alle foto’s van de Bakkeveenster avond.

Vandaag (14/11) volgt nu de goede link HIER . Om de foto te vergroten die je wilt zien, klik dan op de bewuste foto. Ga verder met >.

Frans

Update 16-11-2011: Filmpje Mokums Mooiste.

Geplaatst in: Evenementen

2 reacties op “Bakkeveenster avond 2011 (update met filmpje)

  1. Sybrand zegt:

    Wie het optreden van de 4 ‘Amsterdamse knapen’ nogmaals wil bekijken, dat kan op http://www.Youtube.com onder ‘Mokums Mooiste’.
    Mooie fotoserie Frans. Geeft goed het succes van deze avond weer.

  2. Martijn zegt:

    @Sybrand, als correspondent kun je misschien beter even het filmpje plaatsen in een nieuw item. Dan kan het Youtube filmpje op de site worden bekeken. Misschien kan Frans het filmpje plaatsen bij dit item.

Geef een reactie