Muziekpodium Bakkeveen opent nieuwe seizoen met JAN AKKERMAN

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met De Slotplaats

Beste muziekvrienden,

We gaan weer beginnen. Een nieuw seizoen van het Muziekpodium Bakkeveen staat voor de deur. En we leggen de lat meteen maar weer hoog. Niemand minder dan Jan Akkerman, in gezelschap van Jan Kuiper en Digmon Roovers, hebben we bereid gevonden om het spits af te bijten. Op vrijdag 16 september hopen we jullie te mogen begroeten bij de aftrap van een nieuwe reeks topconcerten.

Jan Akkerman behoeft waarschijnlijk geen nadere introductie bij de meeste van onze muziekvrienden. Hij is zonder discussie één van de meest invloedrijke Nederlandse gitaristen van de afgelopen 40 jaar. Hij maakte wereldwijd furore met bands als Focus, maar ook als solo artiest. Jan’s spel laat zich niet goed in een hokje plaatsen. Hij speelt net zo gemakkelijk blues, funk, rock als jazz, en trad op met de groten der aarde uit allerlei verschillende disciplines. Een geweldig gitarist en fenomenaal improvisator. Nog altijd vernieuwend, nog altijd bezig met nieuwe albums en nieuwe uitdagingen. En nog altijd een genot om naar te luisteren.

Jan Kuiper trad eerder op bij ons Muziekpodium als leider van het trio Three of a Kind, met Stochelo Rosenberg en Zoumana Diarra. Zijn geweldige spel, en aanstekelijk enthousiaste praatjes weten velen zich nog te herinneren. Jan is een geweldige gitarist die zich in de loop van de afgelopen 30 jaar ook verdiept heeft in vele verschillende stijlen en stromingen. Het feit dat hij er telkenmale in slaagt om grote namen om zich heen te verzamelen voor gelegenheidsbands is een bevestiging van zijn klasse.

Digmon Roovers completeert het trio. Digmon trad al eerder op met Jan en Jan, en vult de beide gitaristen aan met zijn funky baslijnen. Ook Digmon heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het muziekwereldje, en is een gewild basgitarist in vele bands.

Het wordt een geweldige opening van ons het nieuwe seizoen. Wij hopen dat je erbij kunt zijn op 16 september. De voorverkoop komt na de zomervakantie nu hard op gang, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar.

Wil je eerst wat achtergrondinformatie over deze fantastische artiesten, of checken wat voor soort muziek je mag verwachten, klik dan hier. Reserveren kan direct door een mail te sturen via deze link of via onze website (geef even aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen).

Vrijdag 16 september: Kuiper / Akkerman / Roovers
Zaal open om 19.30 uur,
Aanvang concert 20.30 uur
Prijs € 25,00 p.p. Ca. 90 plaatsen, en vol = vol

Programma Muziekpodium Bakkeveen 2011 / 2012:
16 september   Kuiper / Akkerman / Roovers
22 oktober       Goodman / Baker / Rottger
4 november      Patrick Sweany

Het team van MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN wenst je veel luisterplezier bij de concerten.

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie