Klachten over wegen, trottoirs en ander onderhoud?

Komende vrijdag 9 september heeft Plaatselijk Belang het jaarlijkse gesprek met het gemeentebdrijf over Bakkeveen. Klachten over slecht onderhoud van wegen, bruggen, trottoirs en andere zaken die onder het beheer van de gemeente vallen. worden daar aan de orde gesteld. Daarvoor hebben we uw medewerking nodig. Zijn er klachten, geef deze dan door aan Plaatselijk Belang. Tel. 541446

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

3 reacties op “Klachten over wegen, trottoirs en ander onderhoud?

 1. jan noordman zegt:

  Misschien is het mogelijk het fietspad achter de ecofeen naar de slotlaene eens van modder te bevrijden en te zorgen dat het water daar weg kan, een idee om dit voor de herfst en winter te doen?

 2. Ytsje Wilstra zegt:

  Ik gean eltse moanne nei Dúndelle yn de rolstoel mar de klinkers lizze net sa heech as de drompel, se lizze dus net even heech. Dat is vervelend want ik kin de drompel moailik oerkomme. ek as ik der achter rin en de rolstoel deryn triuwe moat. Want de doar dêr sit in feer op en bliuwt net iepen stean. Dat jild fêst net allinnich foar mysels mar ek foar oare minsken dy’t mei de rolstoel yn Dúndelle. Fierder steur ik my oan de hûnepoep op de stoepe want dêr kin ik faak net omhinne riede en as it tsjuster is dan sjoch ik dy poep al hielendal net lizzen. Dat riid ik mei myn rolstoel yn hús of earne oars nei binnen. Ba Fys.

 3. patrick zegt:

  @jan
  Ik ben het met je eens maar toch vindt er aan dat pad weleens onderhoud plaats. ’s Zomers gaat de bosmaaier er eens een keer langs en onlangs is een gat in dit schelpenpad hersteld.

  Wie doet dat dan, is dat de gemeente of een zeer welwillende buurtbewoner?

  Overigens nogmaals een oproep aan de buurtbewoners om hun honden niet op of langs dat pad te laten schijten want dat is voor ons een grote ergernis.

Geef een reactie