Fysiotherapiepraktijk verkocht

NA 30 JAAR SLUIT FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK DE DEUREN AAN DE SCHELTINGALÂN

De geruchten gingen al wel een tijdje rond, dat we onze praktijk voor fysiotherapie verkocht zouden hebben. Inderdaad, onze praktijk wordt overgenomen en voortgezet door Henk Goren en wel per 1 oktober.

Henk Goren heeft al een fysiotherapiepraktijk in Haulerwijk.
Vanaf 1 oktober, zal hij samen met 2 medewerkers, waaronder een manueel therapeut, het stokje van ons overnemen. Ook is hij van plan fitness/oefentherapie in een oefenruimte te geven. Kortom een meer uitgebreid arsenaal aan fysiotherapie/manuele therapie mogelijkheden, gegeven door jonge therapeuten.

30 November 1981 zijn we hier gestart met 0 patiënten, tegenwoordig cliënten geheten. In deze 30 jaar heeft fysiotherapie vele veranderingen ondergaan, met name het administratieve gedeelte. De vele zorgverzekeraars met ieder hun eigen regeltjes/verslaglegging/EPD’s, het neemt steeds meer tijd. Het “echte werk”; het masseren, het oefenen, de fysiotechniek en patiënt-/cliëntcontact vinden we nog steeds heel erg leuk, maar toen Henk ons benaderde zijn we vlot tot overeenstemming gekomen.

We hopen dat Henk Goren en zijn medewerkers met net zo veel plezier hier in Bakkeveen zullen werken als wij gedaan hebben en nóg doen.
We wensen hen dan ook heel veel succes met de continuering van “onze” praktijk en hopen dat de cliënten de weg naar het slûswachtershûske daarna ook weten te vinden.

Om de continuïteit soepel te kunnen laten verlopen, vinden tot en met 14 oktober de behandelingen nog plaats aan de Scheltingalân 4 (door de nieuwe therapeuten).
Zodra per 15 oktober het pand aan de Weverswâl gereed gemaakt is, zullen daar de vervolgbehandelingen plaats vinden.

Wij gaan wel door met onze praktijk voor acupunctuur, welke aangesloten is bij de NVA (Ned. Ver. voor Acupunctuur), waarvan de behandelingen (deels) vergoed worden door de zorgverzekeraars.
Ook blijven we hier in Bakkeveen wonen, want we hebben het hier enorm naar ons zin.
Dus aan alle Bakkeveners: jullie zullen ons nog wel tegen komen en misschien hebben we dan meer tijd voor een praatje. Zelf denken we, dat we m.n. het patiëntencontact enorm zullen missen…..

We willen een ieder, die in de afgelopen 30 jaar bij ons behandeld is heel hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen .

Hopelijk tot ziens in een “gezond en mobiel” Bakkeveen.


Wim van der Heiden B. Ac.
Sietske van der Heiden-van Valen B.Ac.

Scheltingalân 4
Acupuncturisten
 

Geplaatst in: Dienstverlening

1 reactie op “Fysiotherapiepraktijk verkocht

  1. annie de Heij zegt:

    Ik vind het jammer dat jullie stoppen, maar begrijp het wel.

Geef een reactie