Dodo 2011: Survivalbaan en Kika

Dodo 2011: Survivalbaan en Kika

Het drukbezochte Dodofestival was een groot succes. ’s Middags waren er een markt, onze survivalbaan en springkussens voor de allerkleinsten. De hele dag door stonden er diverse bands en artiesten op het podium.

Onze survivalbaan boven de vaart zorgde voor veel spektakel en is maar liefst 120 maal beklommen. Veelal door de Bakkefeanster jeugd, maar ook een aantal volwassenen durfden de uitdaging aan. Dat niet iedereen het droog kon houden, bewijzen de foto’s.

Onder het mom Survival for life, hadden wij een extra kraam (ter beschikking gesteld door de Dodo-organisatie) voor onze actie voor Kika (kinderenkankervrij). Dit kon op veel bewondering en steun rekenen. Er is dik 200 euro binnen gehaald en naast dit bedrag krijgen we nog een donatie van de Dodo-organisatie. Hoeveel is nog een verrassing.

Voor de foto’s kunt u kijken op:
www.survivalbakkeveen.nl
 

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie