Aanstaande zaterdag (06-08) op de vlooienmarkt

Komende zaterdag is het weer zover: de volkstuinvereniging De Twakamp zal een plekje innemen op de welbekende vlooienmarkt van Bakkeveen. Er wordt dan een ruime verzameling eigen geteelde, onbespoten groente aan de man/vrouw gebracht. 

Na een valse start aan het begin van het seizoen (zie item van 05 mei 2011 met de veelzeggende titel “een (kleine) ramp op De Twakamp) valt het toch nog weer mee wat de verschillende tuinders, met veel zwoegen, uit de grond weten te halen. Het heeft dit jaar wat meer zweet gekost (ook vanwege de warmte) maar het is het bezoek van de stand komende zaterdag meer dan waard.

Er zal niet alleen groente aangeboden worden. Ook zullen er verschillende prachtige bossen met bloemen te koop zijn.

voor een voorproefje volgen hier enkele foto’s gemaakt op 04 aug.

tot ziens op de vlooienmarkt.

 

Geplaatst in: De Twakamp

Geef een reactie