S.O.P (pannakooi)

                                  Hallo jongens en meisjes

Ik ben van de week weer even bij de SOP geweest (pannakooi) en daar rondom. Ik ben me behoorlijk rot geschrokken wat een bende was het daar. Ik krijg dus ook steeds meer klachten van mensen uit de omgeving maar ook uit het dorp dat het er niet uit ziet daar. Ook krijg ik klachten dat jullie nog steeds op de beide schoolpleinen  zitten terwijl om beide een mooi hek werk zit dus duidelijk niet meer toegankelijk voor de jeugd. Ook is het niet de bedoeling om op het schooldak te gaan voetballen. Dus nogmaals voor alle duidelijkheid we hebben een prachtige SOP hou dat ook zo.

Dus jongens en meisjes hou het netjes bij de pannakooi en kom niet meer op beide schoolpleinen dat is nu echt verboden terrein dus daar hebben jullie niks meer te zoeken. Laten we het met elkaar leuk houden zodat iedereen in Bakkeveen trots op jullie kan zijn.
 

Hopelijk kunnen de ouders ook een beetje mee toezicht houden dat het ook echt weer netjes rondom de pannakooi word

Geplaatst in: 2011-gebeurtenissen

Geef een reactie