Openingsfeest Survivalbaan

Geslaagd openingsfeest Survival Bakkeveen

Sportvereniging Survival Bakkeveen heeft afgelopen maanden druk gewerkt aan het nieuwe trainingsterrein in het bos naast de Kleasterkamp in Bakkeveen. Dit bos is eigendom van Henk en Fokje Hoogeveen en ter beschikking gesteld aan onze sportvereniging.

Afgelopen zaterdag was de officiële opening en ruim 100 nieuwsgierigen, zowel jong als oud, hebben een kijkje genomen. Er was een trainingsronde uitgezet waaraan maar liefst 60 personen meededen.

De start was in het trainingsbos en na een warming-up rondje werden de eerste hindernissen genomen. U begrijpt dat dit voor een aantal personen nogal lastig was. Via een evenwichtsbalk gingen ze over de sloot en vervolgens hardlopend (ook wennen voor velen) door het weiland richting de vaart. Hier moesten de deelnemers heen en terug over het water. Heen op een grote trekkerband en terug met behulp van een touw. Hierna weer hardlopend terug naar de trainingslocatie waar de laatste hindernissen bedwongen werden. Moe maar voldaan en voor de meesten voor herhaling vatbaar.

Voor een foto impressie kunt u kijken op www.survivalbakkeveen.nl

Vanaf nu kunt u lid worden en op zaterdagmiddag komen trainen;

  • Van 15:00 – 16:00 voor de jeugd van 8 – 15 jaar.
  • Van 16:00 – 17:15 voor 16 jaar en ouder.

Zonder toezicht van onze survivaltrainer is het niet toegestaan om de trainingslocatie en de hindernissen te betreden. Deze sport neemt risico’s met zich mee en mag uit veiligheidsoverwegingen alleen beoefend worden onder begeleiding van een survivaltrainer.

 

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie