vlooienmarkt 18 juni 2011

Zaterdag 18 juni een trieste dag werd voorspeld en dat kwam deze keer ook uit. het werd een trieste dag al begon het niet eens zo slecht.

Joop een van (of zelfs de……..) eerste van de organisatie op het markt terrein kon mededelen dat het om 05.00 uur ophield met regenen en dat het tot 08.15 uur droog bleef. Daarna nog af en toe een bui en toch wel veel wind.

Om die tijd (05.00 uur) waren er al 3(drie) standhouders die er wel heil in zagen om hun waar te verkopen. Langzaamaan kwamen er steeds meer standhouders bij, de teller bleef echter bij 30 steken, normaal bij droog weer zijn er toch al snel 200 te tellen. Ook kopers waren er niet veel al wist een trouwe kledingsneuper toch weer een net pakje voor 3 euro op de kop te tikken.

de fotograaf had vandaag in de planning om eens het laatste uur op de foto te zetten. En ja wat in de planning staat wordt uitgevoerd

zie hier het resultaat……..

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2011

1 reactie op “vlooienmarkt 18 juni 2011

  1. Jeen zegt:

    Ja jammer dat het weer niet beter was maar ja je kunt ook niet altijd geluk hebben. Maar Jacob wederom mooie foto’s dit keer heb ik zelfs tijd gehad om uitgebreid bij de stands te kijken

Geef een reactie