Muziekpodium Bakkeveen organiseert Open Lucht Minifestival

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met De Slotplaats

Beste muziekvrienden,

Dit keer een wat minder uitgebreide aankondiging dan jullie gewend zijn. Op vrijdag 17 juni vieren we een feestje. Een feestje in de open lucht. En bij een feestje hoort eigenlijk meer een uitnodiging dan een aankondiging. Dus ben je bij deze uitgenodigd voor ons eerste mini-openlucht festival. We beginnen iets eerder dan gebruikelijk. Je krijgt een hapje te eten. Het weer wordt mooi (duimen jullie mee?). Het blijft lang licht, want het is een paar dagen voor de langste dag. En oh ja – er is goede muziek

Het idee is als volgt: om een uur of zes verwelkomen we jullie in de tuin van de Slotplaats. Om kwart voor zeven start het eerste optreden, van Danny Schmidt. Na het eerste concert staat er een buffet klaar en gaan we samen genieten van een heerlijke avondmaaltijd. Na het diner een optreden van Gregory Alan Isakov, de ontdekking van de initiatiefnemer van ons Podium – Tony Sanner. En misschien zit er na die set nog wel een muzikaal toetje in.

Kortom: het wordt een beetje anders, maar erg gezellig. Twee geweldige concerten, een etentje, en een grote schare muziekvrienden. Voor € 20,=. Waar maak je dat mee?

Wij hopen je te mogen begroeten op 17 juni. De voorverkoop is heel hard gegaan, maar we gaan wat meer kaarten dan gebruikelijk beschikbaar stellen. Als het uitverkocht is, plaatsen we je naam op de reservelijst, Bij annuleringen benaderen we de reserve’s in volgorde van aanmelding.

Wil je eerst wat achtergrondinformatie over de artiesten, of checken wat voor soort muziek je mag verwachten, klik dan hier. Reserveren kan ook direct via deze link (geef even aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen).

Vrijdag 17 juni: Mini openlucht Festival
Danny Schmidt – Gregory Alan Isakov
Zaal open om 18.00 uur,
Aanvang 1e concert 18.45 uur
Prijs € 20,00 p.p. Ca. 120 plaatsen, en vol = vol

Nog een reden om te komen: inmiddels hebben we de eerste concerten voor het nieuwe seizoen weten vast te leggen. Op 16 september starten we het seizoen 2011/2012 met een geweldige topact. Op 17 juni maken we bekend wie er komen. En het zou best wel eens kunnen zijn dat het voor de zomervakantie al uitverkocht is…


Programma Muziekpodium Bakkeveen 2010 / 2011:
16 september Absolute Topact als opening van het nieuwe seizoen

Het team van MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN wenst je veel luisterplezier bij de concerten.
 

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie