Kinderfeestjes bij “Taarteten.nl”

Taarteten.nl verzorgt nu ook kinderfeestjes op locatie of bij de jarige thuis.

Cupcakes
De kinderen worden ontvangen met limonade en een cupcakeje. Daarna beginnen ze met de workshop CUPCAKES! Ieder kind gaat aan de slag met 6 cupcakes. Daarbij wordt gebruik gemaakt van gekleurde fondant, uitstekertjes en decoraties! De kinderen versieren daarna een cupcakedoosje en gaan met 6 mooie cupcakes naar huis! De workshop duurt ca. 2 uur. Vanaf 6 jaar.

Taartje
De kinderen worden ontvangen met limonade en een cupcakeje. Daarna beginnen we met de workshop TAART! De kinderen gaan aan de slag met biscuit, jam, fondant in en heel veel decoraties! Zij versieren na het maken van de taart hun eigen taartdoos. Ieder kind gaat met zijn eigen taartje in een mooi doosje naar huis! De workshop duurt 2 uur . Vanaf 9 jaar.

Voor prijzen en meer informatie:
Bauwien de Jong
www.taarteten.nl
0516-541477 / 06-25169380
 

Geplaatst in: Dienstverlening

1 reactie op “Kinderfeestjes bij “Taarteten.nl”

  1. Nynke zegt:

    Leuk hoor heel erg

    Haha

Geef een reactie