Foto’s van de avond-4-daagse zaterdag (met filmpje)

De avond-4-daagse van 2011 zit er weer op. Het is voortreffelijke verlopen. De weersomstandigheden waren precies de juiste om te wandelen: droog en temperaturen ruim tot net beneden de 20 graden. Alle paden waren droog. Onder de wandelaars zijn er geen serieuze problemen geweest. Ook is er niet noemenswaardig fout gelopen.

Er waren 3 avonden met 1300 deelnemers; de laatste avond ca 1600, dit ondanks het Pinksterweekend. Ook bij de intocht was erg veel publiek aanwezig en dat publiek bleef gelukkig voor een groot deel totdat de laatste van de 8 groepen wandelaars voorbij waren.

De routes van de zaterdagavond moesten vanwege een buizerdnest ergens langs de route helaas worden verlegd. Daarom bleven de wandelaars bijna geheel binnen het natuurgebied “het Mandefjild” ten oosten van Bakkeveen en werden geen privé terreinen aangedaan.

Hieronder een impressie van de zaterdagavond:

Voor alle foto’s kun je op de volgende linken klikken. (Deze foto’s kun je ook eventueel bestellen) Overzicht van alle foto’s kijk hier.

Woensdag => klik hier.
Donderdag => klik hier.
Vrijdag => klik hier.
Zaterdag => klik hier.

Voor meer informatie over de avond-4-daagse: klik hier.

Een filmpje van GW-producties op YouTube:

 

Geplaatst in: Avondvierdaagse

1 reactie op “Foto’s van de avond-4-daagse zaterdag (met filmpje)

  1. Johan uit Lutjegast zegt:

    Hoi,

    ik loop dit jaar ook weer bij jullie mee.

    Ben overtuigd dat het weer net zo leuk wordt als verleden jaar.

Geef een reactie