Foto’s van de avond-4-daagse donderdag

In tegenstelling tot woensdagavond liepen de routes vanavond meer door weilanden. De tocht ging grotendeels door Siegerswoude. Na vertrek werd langs camping de De Wâldsang gelopen en door de bossen van Natuur Monumenten. Daarna werd het Koningdiep overgestoken en vervolgens kwam een vrij zwaar deel: wandelen langs de oever van het Koningsdiep. Vooral voor de eerste wandelaars was het gras lang, daarna werd het steeds verder platgelopen. Via een noodbrug werd de doorgaande weg Bakkeveen- Siegerswoude bereikt. De 5 km ging via het fietspad terug naar Bakkeveen. De 10 km liep via het “shared space” plein van Siegerswoude via schouwpaden en weilanden naar het LangPaed en Skippedrift. Daar vond de traktatie plaats. Vervolgens via weiland en zandweg naar het fietspad van het “Foarwurk”. Daarna langs natuurgebied de “Petten” tot aan de finish in Bakkeveen.

Privé terreinen van de volgende personen zijn gepasseerd: fam. B. Jongsma, S. van der Meulen, D. Ottema, T. Roest, A. Veenstra, G. Haisma, H. Deelstra.
 

Hieronder een impressie van de donderdagavond:
 

Meer foto’s kijk hier of voor de snelle link hier.
 

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie