Impressie Koninginnedag 2011

Koninginnedag 2011

Traditioneel werd in Bakkeveen op Koninginnedag door het “oranje commitee” de kindervrijmarkt georganiseerd. Dit was evenals voorgaande jaren een groot succes. Vanaf Dundelle, langs SAM’s pannenkoekerij tot aan de hoofdingang bij de duinen waren stands.

Omdat dit jaar weer een lustrum werd gevierd, was er ook een korte optocht. Het aantal deelnemers viel niet tegen, maar wel dat een groot aantal kinderen die wel meeliepen of fietsten niet waren “verkleed”. Aan het weer kan het niet hebben gelegen: volop zon en lekkere temperaturen (in de luwte dan).

Hieronder een foto-impressie.

Geplaatst in: Koningsdag

1 reactie op “Impressie Koninginnedag 2011

  1. Jeen zegt:

    Wat een mooie foto reporage weer Jan. Het was ook een super gezellige morgen Wij Willen dan ook iedereen weer bedanken die dit met ons mogelijk hebben gemaakt alle vrijwilligers nogmaals bedankt
    Namens de werkgroep Koninginne dag

Geef een reactie