Fietsfeest bij Meinsma

 Meinsma viert bedrijfsovername met fietsfeest
(gevestigd halverwege Bakkeveen-Wijnjewoude)

Eind vorig jaar heeft Jaap Meinsma de fietsenzaak overgedragen aan zijn zoon Hans. VOF J. Meinsma & Zoon is nu dus verleden tijd en de nieuwe bedrijfsnaam is Meinsma Fietsen. Qua bedrijfsvoering zal er niets veranderen, Meinsma blijft een normale fietsenzaak die kwaliteit blijft leveren en service hoog in het vaandel heeft.

Het komende jaar staat er toch weer heel wat gebeuren. De plannen om de winkel naar achteren toe uit te breiden zijn door de gemeente goedgekeurd en zoals het er nu uit ziet, wordt het komende winterseizoen benut om deze uitbreiding te realiseren. Uiteraard blijven de winkel en werkplaats gewoon geopend zodat u zo weinig mogelijk hinder van de bouwerij ondervindt.

Evenals vorig jaar houdt Meinsma een fietsfeest in de eerste week van mei. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei wordt het terrein om de zaak weer omgetoverd tot een klein evenemententerrein waar weer van alles te doen en te zien is.

Op het land naast de zaak wordt een mountainbikeparcour aangelegd waar u de beste mountainbikes van Merida kunt berijden en eens kunt kijken of u nog goed in conditie bent.
Naast de zaak heeft u gelegenheid om een lekker kopje koffie, thee of een glas fris te nuttigen en vrijdag aan het eind van de middag en zaterdag krijgt u daar een lekker broodje hamburger bij!

Eind januari schreef fabrikant Sparta een dealer-onwerpwedstrijd uit. De dealers mochten naar eigen inzicht de transferering van een Sparta You®Bike ontwerpen. Uit meer dan 100 inzendingen werd het ontwerp van Meinsma unaniem gekozen. De fiets met als titel ‘Mom’s Pride’ en een leuke foto van Jaap Meinsma jr. is deze dagen te bewonderen.

Voor de kinderen staat er een groot springkussen voor hen klaar waar ze zich heerlijk op uit kunnen leven!

Heeft u dan nog tijd over, neem dan eens een kijkje bij de nieuwe en gebruikte fietsen of maak een proefrit op een electrische fiets. Zo’n fiets moet je beleven en het promotieteam van Gazelle helpt u zo op het zadel!

Er zijn diverse acties op diverse fietsen en uw korting op bijvoorbeeld een electrische fiets (model 2010) loopt al gauw op tot € 200,00. Bovendien krijgt u bij aanschaf van een nieuwe dames-, heren- of electrische fiets ook nog eens een driejarige fietsverzekering kado! Bij aanschaf van een nieuwe kinderfiets kan uw korting zelfs oplopen tot € 100,00.

Voor iedereen die Friesland een warm hart toedraagt, heeft fabrikant Sparta een speciale Sparta Granny Beppe ontworpen. Deze Friese fiets is op de jasbeschermers zelfs voorzien van het Friese volkslied! Hij is een lust voor het oog en nog te koop ook! Kom hem gerust eens van dichtbij bekijken!

Reden genoeg om deze dagen eens een kijkje te komen nemen. Heeft u geen andere fiets nodig? Kom dan gerust langs voor de gezelligheid! Er wordt naar u uitgekeken!

Welkom
Op www.meinsma-fietsen.nl  vindt u uitgebreidere informatie over de acties en activiteiten!  

Geplaatst in: Dienstverlening

Geef een reactie