Dodo Festival: reorganisatie

Dit is een herpublicatie, dit bericht is eerder gepubliceerd in de Slúswachter van april.

Geachte Bakkeveners,

Nu we allemaal weer kietelig worden van de lentekriebels door de jaarlijkse opmars van de zon, wordt het tijd om het over het Dodo festival te hebben. Dodo hield regelmatig een winterslaap, de organisatie van het naar hem vernoemde festival echter niet. Integendeel! De organisatie nam een voorbeeld aan zijn levenswijze en besloot op zichzelf verder te gaan! Vanaf dit jaar wordt het Dodo Festival namelijk als stichting voortgezet.

Dit houdt in dat de handelswijze van ons op een aantal punten zal worden gewijzigd. Het festival zal niet langer gefinancierd zal worden door Plaza de Kolk en Eetcafé de Brink, zoals dit bij de voorgaande twee edities wel het geval was. Wij willen bij deze van de gelegenheid gebruik maken om Jan en Tea (de Kolk) en Theo en Anja (de Brink) te bedanken voor de tijd, energie en financiële middelen die zij er de afgelopen jaren in hebben gestoken. Zij waren verantwoordelijk voor de vliegende start en zonder hen hadden we nooit zoiets moois op poten kunnen zetten.

De stichting is in het leven geroepen, omdat wij vinden dat het Dodo Festival een Bakkeveens gemeengoed is. Onze vriend Dodo was er voor iedereen en op den duur was iedereen er voor hem. Aan de hand van deze gedachte hopen wij u als bewoner van Bakkeveen aan te sporen om samen met ons de schouders te steken onder dit fantastische evenement. Als u het Dodo Festival ook ervaart als een parel voor Bakkeveen en omstreken, zouden we het ontzettend op prijs stellen als u (of uw onderneming) ons een zetje in de rug zou kunnen geven door middel van sponsoring.

Door uw financiële bijdrage zullen wij de komende jaren kunnen garanderen dat er gedurende de hele festivaldag een overdosis aan vermaak zal zijn, zowel voor de jongere als oudere bevolking van Bakkeveen. Ook zullen wij er een traditie van maken om het Dodo Festival op de laatste vrijdag van de bouwvak te organiseren, zodat iedereen hier in zijn vakantieplanning rekening mee kan houden. Het komende Dodo festival zal dus op 19 augustus 2011 plaatsvinden!

Wij hopen samen met u de voorgaande edities te overtreffen en van Dodo Festival 2011 een onvergetelijke belevenis te maken!

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie