Bloemenmarkt

Alweer voor de 11de keer organiseerden de volleybal, voetbal en de gymnastiek de bloemenmarkt. Dit jaar was dit gelijk met de vlooienmarkt wat dus wel een kleine concurrent voor de bloemenmarkt was. Maar we mogen niet klagen de vaste klanten komen toch ieder jaar weer bij ons hun inkopen doen en de bloem bakken weer vullen met bloemen van onze markt.  Vorig jaar stonden we nog in de regn te verkopen dit jaar was het heerlijk warm met af en toe een windje wat ook wel erg lekker was. We willen iedereen weer bedanken die zijn of haar bloemen bij ons hebben gekocht ook willen we de POIESZ weer bedanken voor de catering en de plaats waar we ieder jaar mogen staan

Bedankt namens de volleybal, voetbal en de gymnastiek

Geplaatst in: 2010-gebeurtenissen

3 reacties op “Bloemenmarkt

  1. Sjef zegt:

    (zie laatste foto) Of heeft Esser nog een bloemetje aan iemand te vergeven. Ja want zo tussen het vegen door hoor je nog wel eens wat (iets van een geintje of zo………)

  2. Jacob zegt:

    Jeen een leuke impressie van deze bloemetjesmarkt. Zo zie je maar weer de een koopt zichzelf nieuwe rommel en een ander geeft het uit aan mooie nieuwe bloemen, want zo te zien was er wel genoeg keus. En noem de vlooienmarkt maar een kleine concurrent met al haar nieuwe records.

  3. Huub zegt:

    Omdat ik toiletjuffrouw was op de vlooienmarkt kon ik jammer genoeg niet naar de bloemenmarkt,zo te zien was er weer heel veel keus en jullie zien mij volgend jaar ook weer.

Geef een reactie