Bundelen en verspreiden Slúswachter op dinsdag !

Dorpsblad De Slûswachter zal al op dinsdagavond 5 april worden gebundeld en verspreid. Ook zal de digitale versie op deze datum worden verspreid.

Normaal is de bundel- en verspreiding altijd op de woensdagavond, maar vanwege ruimtegebrek in de voetbalkantine en de zaal van SCW-Dunhoeke hebben we moeten besluiten naar de dinsdagavond uit te wijken. 19 uur in de voetbalkantine.

Gaarne doorgeven aan medewerkers die dit bericht missen ……

Geplaatst in: Oproepen

3 reacties op “Bundelen en verspreiden Slúswachter op dinsdag !

 1. M. Devilee zegt:

  Geachte heer/mevrouw.
  Aangezien ik een contact zoek in Bakkeveen ben ik bij uw dorpsblad uitgekomen. Misschien dat u mij kunt helpen.
  Vandaag 5 april ben ik via een familielid in het bezit gekomen van een ansichtkaart die of in 1941 of in 1942 is verzonden vanuit Bakkeveen door mijn moeder (overleden augustus 2011) die in Friesland is ondergebracht om, naar ik weet, aan te sterken. Zij is daar geweest samen met een broer van haar, Arie genaamd. Of ze op het zelfde adres zijn geweest, dat weet ik niet. Op de ansichtkaart van mijn moeder staat vermeld: D. Tillema, Bakkeveen. Op de kaart van mijn oom staat vermeld: G. Boonstra, Duurswoude? 59. Ik zou zo graag willen weten hoe lang ze in Friesland geweest is/zijn? En of er nog mensen zijn die haar meegemaakt hebben. Mijn emailadres is: [email protected]. Mocht ik niet bij u terecht kunnen voor deze oproep dan heeft u misschien een adres waar ik wel terecht kan met mijn vraag.

  Uw reactie afwachtend, met vriendelijke groet. M. van Zalingen-Devilee

 2. M. Devilee zegt:

  Geachte heer/mevrouw.
  Op vervolg op vorig artikel wil ik u graag de naam van mijn moeder geven.
  Het gaat om Corrie Groenenboom, geb. 14 mei 1931 en broer Arie Groenenboom, geboren 5 mei (1935?).
  Hartelijke groet

 3. siebren zegt:

  M. Devilee binnenkort krijgt u informatie (alles is nog niet binnen)

Geef een reactie