Wie weet waar Doerak is?

Doerak
de poes van fam. Haan aan de Dwarskamp in Bakkeveen, is al een aantal dagen niet thuisgekomen.

De familie begint zich ongerust te maken en vraagt zich af waar Doerak nu is ….
Heeft u Doerak gezien of weet u waar hij is, neem dan a.u.b. zo snel mogelijk contact op met: Klik op naam auteur bovenaan.

(De foto hieronder is van oktober 2010. Inmiddels ziet Doerak er wat ouder uit).

Geplaatst in: Oproepen

3 reacties op “Wie weet waar Doerak is?

  1. trienke zegt:

    Je kunt deze advertentie ook nog op Waldnet en marktplaats zetten,ik hoop dat Doerak snel weer thuis komt.

  2. Luus zegt:

    Hebben jullie al kontakt opgenomen met AMIVEDI ? tel 0800-00694617. Of kijk even op hun site of Doerak gevonden is. Laat het even weten als hij terug is. Isit al de 2e keer dat hij weggelopen is ?

  3. Aukje Haan zegt:

    Doerak staat op de site van amivedi, op Waldnet, Marktplaats en ik heb de dierenambulance, het dierenassiel in Drachten en Beilen gebeld. Er hangt een foto in de poeisz. Ook houd ik de websites in de gaten waar vermiste/gevonden dieren op staan, maar helaas tot op heden geen reactie. Ik was bang dat hij in een schuur opgesloten zat en daar niet weg kon komen, maar begin nu de hoop een beetje te verliezen op een goede afloop. Misschien is hij in de vaart terecht gekomen of aangereden. Hij is gechipt, dus ik hoop dat we iets te horen krijgen van wat er met hem gebeurt is.

Geef een reactie