volleybal uitje met de jeugd naar zwembad de Welle

Vrijdag avond 18-03 was het dan weer zover ons uitje met het jeugdteam van de volleybal. We zijn met elkaar wezen zwemmen in de Welle in Drachten. We hebben met elkaar een hele leuke en gezellige avond gehad. We hebben volop gezwommen en gek gedaan. De ouders die de kinderen gebracht en gehaald hebben bedankt. Connie, Marijke, Hedwig en Harm


Jammer genoeg kon Marit niet mee
 

Geplaatst in: Volleybal

2 reacties op “volleybal uitje met de jeugd naar zwembad de Welle

  1. jobje zegt:

    Leuk uitje zo te zien. Geen gezicht trouwens, die korte broeken van de dames.

  2. gretha zegt:

    wat een lekker onspannen uitje. hoop dat jullie onspannen genoeg zijn voor donderdag,want dan komt het er op aan. ik wens jullie,jeen en tommie heel veel sterkte toe en hoop zo dat jullie winnen. want dan zijn jullie kampioen.zet hem op.

Geef een reactie