Lente excursie Slotplaats


Lente excursie

 SLOTPLAATS te BAKKEVEEN

Voel de lente kriebelen op landgoed de Slotplaats en ga met de boswachter mee op excursie op 19 maart 2011!

De wandeling start om 14.30 uur vanaf het Koetshuis bij Theehuis de Slotplaats. De boswachter informeert u tijdens de wandeling over het gebied en natuurlijk is er gelegenheid zelf vragen te stellen. De excursie zal eindigen tegen 17.00 uur.

Samen met de gids gaan we op excursie in het bos! Op het landgoed de Slotplaats in Bakkeveen is het heerlijk wandelen in de lente. De lente is echt in aantocht. De knoppen zwellen, spechten hameren in de stammen van de bomen en het gekwetter van vogels neemt toe. Het bos komt weer tot leven en begint weer groen te kleuren. In de tuin van de Slotplaats met rododendronpartijen, het sterrebos en grachten valt in het voorjaar veel te ontdekken. Vergeet uw verrekijker niet!

Voor deelname aan deze excursie is opgave noodzakelijk. Dat kan via de website www.natuurmonumenten.nl/content/lente-excursie-op-de-slotplaats
Ook vind u op de website informatie over de kosten van de excursie. Let u op de website ook op onze aankomende activiteiten voor jong en oud.

Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl

 

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie