Promotiefilm Gemeente Opsterland

Promotie filmpje Gemeente Opsterland:

Op de website van de Gemeente Opsterland staat een leuk promotie filmpje van ongeveer 5 minuten over verschillende dorpen in Opsterland, waaronder Bakkeveen. Dit filmpje kan hieronder op de website van Bakkeveen worden bekeken. Het filmpje is naar mijn weten gemaakt door www.qviv.nl.

Ook is er een experimenteel promotie filmpje gemaakt door dorpsgenoten van Bakkeveen, deze is gemaakt in 2009/2010. Het filmmateriaal is door verschillende mensen aangeleverd en gemonteerd door Arjan Zijlstra. Wellicht krijgt dit nog eens een vervolg.
 

  

 

 Bakkeveen 2008/2009


 

 

Geplaatst in: 2011-gebeurtenissen

3 reacties op “Promotiefilm Gemeente Opsterland

  1. job zegt:

    Ligt het nu aan mijn computer, of laadt het tweede filmpje erg slecht?

  2. annamarie zegt:

    hier geen problemen…

  3. job zegt:

    Gisteren een aantal keren geprobeerd, maar hij liep totaal niet lekker. Net weer even geprobeerd en het ging nu goed. mooi filmpje.

Geef een reactie