Job Cohen geeft start verkiezingscampagne PvdA

Zaterdagmiddag was Nieuw-Allardsoog rood gekleurd. De PvdA hield op het landgoed de aftrap van de campagne voor de provinciale verkiezingen op 2 maart. Met name partijgenoten uit de 3 noordelijke provincies waren naar het 3-Provincienpunt gekomen.

Job Cohen hield een vlammend betoog waarom het met de PvdA aan de regering veel beter zou zijn geweest dan met het huidige rechtse kabinet. Groningen werd de Energy valley toebedeeld, Friesland Blue energy (watermanagement etc) en Drente als mooiste provincie het toerisme. Dit levert 10.000 arbeidsplaatsen op. Tja, het bewijs zal niet geleverd worden. Of toch …. , als in de 2e trap van de aanstaande verkiezingen de samenstelling van de 1e kamer zodanig wordt dat rechts al dan niet een meerderheid heeft. Het wordt dan knap ingewikkeld….

We houden het simpel en geven een foto impressie van de rode middag in Allardsoog.

Geplaatst in: 2011-gebeurtenissen

3 reacties op “Job Cohen geeft start verkiezingscampagne PvdA

 1. Marlon zegt:

  Gefeliciteerd Jan! Is Job bij jou op de thee geweest?

 2. Douwe zegt:

  Het partijkader straalt niet veel dynamiek uit en lijkt te denken “Hardlopers zijn ……..”
  Mooi dat Bakkeveen in beeld komt maar het komt wel “kakkerig” over. Of je met deze strijdwijze ooit nog eens de jeugd bereikt, vraag ik mij ten zeerste af.
  Maar, geen kwaad woord over deze partij, de andere partijen in Bakkeveen e.o.gedragen zich precies zo. Het wachten is op een “booming” jongerenpartij wat mij betreft.

 3. Gert zegt:

  Inderdaad een ouderenpartij, jammer!

Geef een reactie