Een gezellige wellnessavond met vriendinnen?

Een gezellige wellnessavond met vriendinnen?

Beste dames uit Bakkeveen en omstreken,

Heeft u zin in een heerlijke wellnessavond met vriendinnen? Een workshop make up of een avond voetverzorging? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Jannie Hooijsma, schoonheidsadviseuse bij Oriflame. (www.oriflame.nl)

Zij geeft voor Oriflame workshops bij u thuis. Tijdens de workshop krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met de producten van Oriflame. Dit zijn producten die niet op dieren zijn getest. Als gastvrouw kunt u 6 tot 8 personen uitnodigen (meer mag altijd) voor een workshop bij u thuis. Voor de gastvrouw is er een prachtig cadeau.

Bent u degene waar ik een avond mag komen? Neem dan contact op via 0516-542016.
Ik hoop u eens te ontmoeten!

Hartelijke groeten,

Jannie Hooijsma – Stoker
Bakkeveen

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie