Sinterklaas op de Oanrin

Donderdag morgen 8.30 zou Sinterklaas aan komen op de Oanrin. Alle kinderen en heel veel ouders waren heel mooi op tijd voor het ontvangst van Sinterklaas door juf Bauwina. Maar al water gebeurde er kwam geen Sinterklaas wel kwamen er na een tijdje 2 zwarte Pieten op een bakfiets aan. Met een rot snelheid vlogen ze bijna obver de mjumsterwei en zou het schoolplein op. Waar juf bauwina hun hartelijk welkom heette maar zich ook afvroeg waar Sinterklaas was . De Pieten hadden Sinterklaas al vanaf woensdag avond niet meer gezien dus kon het best eens mogelijk zijn dat hij al voor uit is gegaan en misschien wel op school had geslapen. Dus toen met zijn allen doodstil na binnen om te kijken of Sinterklaas daar misschien lag te slapen en ja hoor hijm lag nog heerlijk te slapen. De kinderen van de eerste 4 groepen hebben Sinterklaas heel zachtjes wakker gemaakt en toen kon het feest beginnen dus eind goed al goed

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

Geef een reactie