Klantendag bij Poiesz

Vrijdag was het klanten dag bij de Poiesz supermarkt

Vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur konden de klanten afgelopen vrijdag allemaal lekkere hapjes en drankjes proeven. Op deze manier konden de klanten al leuke ideetjes op doen voor de komende feestdagen. Als de klanten binnen kwamen kregen ze van de gast vrouw Trienke een lekker bakje koffie of thee met al wat lekkers erbij. En verder in de winkel waren de andere hapjes. Ook de Kerstman kwam die dag nog even langs speciaal voor de Poiesz iets eerder terug gekomen naar Nederland Vanaf 12.00 tot 18.00 uur was de Kerstman aanwezig ook de Kerstman deelde lekker hapjes uit.

Het personeel van Poiesz Bakkeveen wenst iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2011
 

Geplaatst in: Poiesz

1 reactie op “Klantendag bij Poiesz

  1. Kaaskop zegt:

    Valt wel op dat die dames op foto nr. 1 wel erg veel kaas inladen …. Was er soms ergens nog een proeverij?

Geef een reactie