Kerstconcerten Spijkerpakkenband

Kerstconcerten van Popkoor Just4Fun en de Spijkerpakkenband in Bakkeveen en Oosterwolde.

December, de tijd van de feestdagen is weer aangebroken. De kerstdagen staan voor de deur en dit betekent natuurlijk ook genieten van al die mooie kerstmuziek. Popkoor Just4Fun en brassband De Spijkerpakkenband bieden u dit jaar de gelegenheid één van onze unieke kerstconcerten bij te wonen waar u zeker in de goede (kerst)sfeer zult komen.

Pop- en musicalkoor Just4Fun is een veelzijdig koor dat zingen, zowel voor het oog als het oor, tot een plezier wil maken. Niet alleen voor zichzelf maar zeker ook voor de bezoekers. En dat alles Just4Fun.
Het koor heeft sinds 2003 diverse concerten in de noordelijke provincies gegeven. De ruim 50 koorleden verzorgen steeds weer een sprankelende avond met afwisselde nummers. Zij doen dit onder begeleiding van hun enthousiaste dirigent Carola de Jong-Tavenier.
Zo worden er naast “oude” pop- en musicalnummers ook moderne songs naar voren gebracht. Uitdagingen gaat het koor daarbij niet uit de weg. Er wordt vijfstemmig gezongen; de ene keer gebeurt dat close harmony, de andere keer met alle registers open. Daarbij worden de nummers zowel a capella gezongen als met begeleiding van gitaar, basgitaar, drum of jembee.

De Spijkerpakkenband heeft onlangs, in 2009, haar 20-jarig jubileum gevierd. Vanaf het begin is De Spijkerpakkenband een bijzondere brassband geweest. De band is gestart als een jeugdkorps en in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige brassband in de eerste divisie. In zowel 2008 als 2009 mocht De Spijkerpakkenband zich winnaar van de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK) noemen. Bij het schrijven van dit bericht zijn ze nog druk met de voorbereidingen op de NBK 2010.
De Spijkerpakkenband is ook veelvuldig te vinden in het buitenland tijdens concoursen en concertreizen, deels op uitnodiging. De band heeft inmiddels de landen Zwitserland, België, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië bezocht.

Tijdens deze kerstconcerten kunt u genieten van diverse kerstmuziek van zowel Just4Fun als De Spijkerpakkenband. Ook zullen ze gezamenlijk een aantal stukken ten gehore brengen.

De concerten worden gegeven op vrijdag 17 december in De Mande te Bakkeveen en zaterdag 18 december in ’T Anker te Oosterwolde om 20.00 uur. De kaarten kosten € 5,= en zijn te bestellen via [email protected] , [email protected]  of indien nog aanwezig vanaf 19.30 uur bij de betreffende zaal.

Meer weten over ons; kijk dan op www.popkoor-just4fun.nl  en www.spijkerpakkenband.com .
 

Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie