Bedankt, Bakkeveen!

 

Noordzee, 6 december 2010,

 

Lieve kleine en grote kinderen van Bakkeveen,

We schrijven 6 december 2010. Het Heerlijk Avondje is reeds achter de rug en Pakjesboot 12 stoomt weer op volle kracht terug richting mijn thuisland Spanje. Vanochtend hebben de pieten voor mij gezongen en een ontbijtje-op-bed verzorgd ter ere van mijn verjaardag. 

Met lichte weemoed denken wij terug aan de geweldige tijd die wij in Bakkeveen hebben mogen beleven. De intocht op 20 november met het rijtuigje, met Pien & Fien en het poppenspel; Het heerlijke verblijf op mijn statige logeeradres de Slotplaats; De Meet & Greet, de Hoge Thee; De heerlijke bezoekjes aan de Dunkaboutertjes, de Oanrin en aan Betrouwen; De vele malen dat de pieten (met of zonder mij) bij club of vereniging, thuis, of waar dan ook welkom waren….. Lieve mensen, de afgelopen Sinterklaasperiode was een groot feest. Bedankt! 

We zullen u best wel een beetje missen hoor… Maar wat ons betreft: tot Sints in 2011!

Met Bisschoppelijke Groet,

 

Sinterklaas 

 

  

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

2 reacties op “Bedankt, Bakkeveen!

  1. ==== zegt:

    Dank u Sinterklaasje..!

  2. Oudercommissie Betrouwen zegt:

    Een goede reis gewenst Sinterklaas, en nogmaals hartelijk dank voor uw fijne bezoek! Tot volgend jaar!

Geef een reactie