Van de vrouw – Voor de vrouw

Beurs “Van de vrouw – voor de vrouw” zeer geslaagd.

Maar liefst 26 standhouders hadden een plekje kunnen bemachtigen in beide zalen van Dundelle. Deze woensdagavond 3 november trok de dames-beurs bijna 200 bezoekers. Dat was bijna 2x zoveel dan verwacht. Alle standhoudsters/onderneemster waren dan ook zeer tevreden over de avond en er werd al gesproken om het volgend jaar weer te organiseren. Er was een grote diversiteit aan aanbod wat gepresenteerd werd en het was zeer zeker een hele gezellige avond.

Wat was er zoal: moderne romantische bruidsmode, exclusieve handgemaakte sieraden, landelijke/comfortabele kleding, kunstige schilderijen, make-up, informatie over vrouwen-bijeenkomsten, prachtige bloemstukken, etc, etc voor ieder wat wils. Er was op deze avond goed te zien, dat de vrouwen van Bakkeveen e.o. niet stilzitten! Er is volop bedrijvigheid.

Hieronder een fotoimpressie (Foto’s van Gea Veenstra en Lydia Otten).

Geplaatst in: Dundelle

Geef een reactie