Ricercato: Italiaanse genieterij en fashion

Ricercato: Italiaanse genieterij en fashion

Geopend:

  • Zaterdag 13 november: 12 – 16 uur
  • Elke vrijdag van 15-20 uur (vanaf 19 november).

 

De dames van Ricercato zijn afgelopen week weer naar Amsterdam geweest en hebben hun modieuze voorraad weer aangevuld met allemaal leuke dingen die binnenkort ook op de site komen van www.ricercato.nl. Dus veel nieuw aanbod. Een ieder is weer welkom op vrijdagavond en zaterdag.

Bij ons vind u leuke en betaalbare kleding en accessoires en ook voor heerlijke italiaanse lekkernijen zoals olijfolie, wijnen en likeuren kunt u bij ons terecht.

Voor meer info zie www.ricercato.nl

Maar natuurlijk bent u ook hartelijk welkom op:
Duerswaldmerwei 17 te Bakkeveen

Gea Veenstra en Jenneke Kok.
“Als je je richt op de zon,valt de schaduw achter je.” Een uitspraak die ons altijd te binnen schiet als we weer eens in Italie zijn.

Een positief gevoel, een gevoel van genieten, een gevoel van het goede leven. Dat is wat italie voor ons zo aantrekkelijk maakt. Een gevoel ook dat met name in de italiaanse eetgewoonten tot uiting komt. Een gevoel wat iedereen kent die al eens in Italie was en daar genoot van een goede maaltijd met een passend glas wijn.

Wij proberen dat gevoel weer op te roepen met de ambachtelijke lekkernijen die wij voor u meenamen. Geniet met ons van een beetje Italie thuis!

Buon appetito e chin chin!

Daarnaast verkopen we vanaf heden ook modieuse en draagbare kleding voor de vrouw van nu. Kleding wat u niet zomaar in de winkel aantreft maar wat wij met zorg voor u hebben uitgezocht. Wij verkopen dan ook kledingstukken waar wij maar een paar van in de winkel hebben zodat u zich er van verzekerd bent dat u iets bijzonders hebt. Onze accessoires zijn voor een meeneemprijs en maken uw kleding net even af.

Ook voor een kleuradvies over welke kleuren u het beste staan, kunt u bij ons terecht. Voor meer info hierover kunt u ons bellen of mailen.

Gea Veenstra en Jenneke Kok

Voor meer info: klik hier.
 

Geplaatst in: Dienstverlening

1 reactie op “Ricercato: Italiaanse genieterij en fashion

  1. Piet zegt:

    Ricercato bezocht tijdens ons fietstochtje…., leuke dameskleding.., en lekkernijen.., sterk spul overigens die Italiaanse likeur, wel lekker…
    Dames sukses !!met dit goede initiatief, winkel zou in “centrum” Bakkeveen iets centraler liggen ..

Geef een reactie