Alvast de aankondiging: Kerstmarkt

Kerstmarkt

Al vele jaren is de vaart in Bakkeveen in de donkere weken voor en rond kerst prachtig verlicht. De Aldjiersploeg streefde naar iets extra’s. En dat gaat dit jaar gebeuren.

Op zaterdagmiddag en -avond wordt in het centrum een echte kerstmarkt gehouden. 26 standhouders zullen er op het Plaza-plein een bijzondere gebeurtenis van maken. Er worden workshops gegeven, live-muziek, warme choco of glühwein. De prachtig verlichte vaart en het Plazaplein brengen u in Kerststemming.
In de PLAZA hut is er vanaf 22.00 tot 02.00 uur een Kerstfeest met DJ André.

Dit alles is mogelijk gemaakt dankzij JAWZ Events (een evenementen buro uit Bakkeveen, Joey Witte en Arjan Zijlstra), Food Plaza en sponsors. Zonder onze enthousiaste vrijwilligers zou dit alles niet mogelijk zijn, Dank!

In de MAAND NOVEMBER wordt er zoals gewoonlijk gecollecteerd voor de vrijwillige bijdrage van de feestversiering en de aankleding van het dorp.

Hieronder de poster van de kerstmarkt.

 

Geplaatst in: Kerstmarkt

1 reactie op “Alvast de aankondiging: Kerstmarkt

  1. Jacob zegt:

    ben benieuwd wat ze met die kapotte kerstballen nog in elkaar kunnen knutselen. Want die mensen van die workshops zijn altijd weer verrassend creatief. (of is het gezichtsbedrog dat de kerstbal op de foto stuk is?)

Geef een reactie