Clubkampioenschappen tennis dubbel 2010

Dubbelkampioenschappen 2010
HET NIVEAU STIJGT

Veel opgaves bij de dubbels dit jaar, twee blessuregevallen, zeer verassende finalisten bij de dames en 2 fantastische finales op sportpark Dundelle.

10-10-2010, Bakkeveen: Heerlijk zonnetje, halve finales worden nog gespeeld (iedereen volgt het VCL schema tot in detail), plaatsen 7-8 Heren (7 KO en Jitte) en 5-6 dames (5 Alie en Karen), de tegenstanders hebben zich waarschijnlijk verslapen, 5-6 heren een toch nog eenvoudige overwinning van het MP bestuur op clubiconen Sicco en Hans. 3-4 Heren: de jonkies bijten in het gravel en gaan tegen comming up-team Andries en Ronald ten onder. 3-4 Dames: de kampioen staan een treedje lager, maar desondanks toch nog een keurige derde plaats voor M&M tegen Judith en Elisabeth.
De verassingen van het tournooi, vanuit het niets in de finale W & W tegen het altijd onstuimige klassieke paar Ria en Christien, een knallende 3 setter met als winnaars R en C en een zeer erkentelijke 2de plaats voor Willie en Wilma.
Als klapstuk een finale tussen Jong en Oud (leeftijdsverschil 50 JAAR) vele fantastische ballen en reddingen met een nonchalante Redmar en een overzichtelijke Arjan tegen golden oldies J en J. De kampioenen van vorig jaar bleken de oudjes ook dit jaar tennisles te geven, maar moesten wel attent blijven voor te veel nochalance.

Al met al een mooi tournooi.

Competitieleider Roy Witte.

 

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie