Auto over de kop aan de Foarwurker Wei

 

Aan de Foarwurker Wei is vanmiddag in Bakkeveen rond 14.30 uur een auto over de kop geraakt. Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder tegen een boom gereden, waardoor de auto is gekanteld. De bestuurder heeft niks aan het ongeval overgehouden, het is alleen bij blikschade gebleven.

Het is overigens niet de eerste keer dat er tegen deze boom is aangereden een aantal jaren terug (25-06-07) is een BMW in aanraking gekomen met deze boom, de sporen van die botsing zijn nog duidelijk zichtbaar.
 

Geplaatst in: 2010-gebeurtenissen

3 reacties op “Auto over de kop aan de Foarwurker Wei

 1. Johan zegt:

  Volgens het verslag op Waldnet komt het, omdat de autobestuurster eerst in de berm kwam alvorens de boom werd geraakt. Zie:
  http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/30790/Auto_op_de_kop_in_Bakkeveen.html

 2. naomi zegt:

  wanneer was dit,
  de datum graag

 3. ikke zegt:

  goed lezen……bovenaan staat de datum en tijd………

Geef een reactie