Dubbeltoernooi tennis oudere jeugd

Dubbeltoernooi tennis oudere jeugd/zondag 19 september 2010

Voor het dubbeltoernooi op zondagmiddag 19 september hadden zich 8 jeugdleden aangemeld. Bendix speelde samen met Ovaldo, Dennis met Jurjen, Amber met Myrthe en Tara met Anna. Het weer liet zich die middag niet van zijn allerbeste kant zien. Er viel af en toe een bui, maar dat mocht de pret niet drukken. De jeugd speelde onverstoorbaar verder. Er werden wedstrijdjes gespeeld van een half uur. Het aanwezige publiek kon genieten van mooie rally’s en vlijmscherpe ballen. Er werd niet gestreden om een beker of een medaille maar om de eer. Die ging deze keer naar Bendix en Ovaldo. Zij waren het sterkste team, gevolgd door het damesduo Amber en Myrthe. Bijgaand een aantal foto’s van de jeugd zowel op de baan als in de kantine!
 

Geplaatst in: Tennis

1 reactie op “Dubbeltoernooi tennis oudere jeugd

  1. een ouder zegt:

    Weer een mooi toernooi!
    Super jeugdcommissie!

Geef een reactie