Cliniclowns 2 weken op Ikeleane

Net als vorig jaar staat gedurende 2 weken eind september/begin oktober het tentencomplex van de Cliniclowns weer op het terrein van camping Ikeleane. Het is een enorm tentencomplex dat bedoeld is om zieke en gehandicapte jeugdigen een vrolijke voorstelling aan te bieden in een rustige ambiance.

Het complex bestaat uit een aantal voortenten en de hoofdtent waar het optreden van de clowns wordt verzorgd.

De theatertour van 2010 regio Drachten in op de Ikeleane in Bakkeveen neergestreken. Voor kinderen met een meervoudige handicap en kinderen met een (licht) verstandelijke handicap en/of autisme tot 19 jaar en hun gezin of begeleiders is de CliniClowns Theatertour ontwikkeld. Deze bijzondere voorstelling reist door het land en heeft dit jaar weer een nieuwe show.

Onderstaand enkele foto’s van zaterdagmiddag 25 september. De voorstelling was gaande; vanzelfsprekend konden de kindern niet gestoord worden. Daarom een aantal foto’s van de buitenzijde en de ontvangst en verblijfhallen. Voor meer beelde materiaal en informatie: klik op de website van de cliniclowns: www.cliniclowns.nl

Meer uitleg over de theatertour en een filmpje van voorstelling 2009: klik hier.

Voorstellingen zijn er nog op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober, zatedag 2 oktober en zondag 3 oktober. Reserveren via de website. Toegang is verder gratis. Op een aantal dagen zijn nog plaatsen beschikbaar.

 

Geplaatst in: Ikeleane

Geef een reactie