“Vermist” Rode Suzuki Bandit GSF1200 S (terecht)

“Vermist” Rode Suzuki Bandit GSF1200 S
Kenteken MX-24-JX

[laatste nieuws woensdagavond 18 augustus: de motor is teruggevonden door een oplettende Bakkeveenster aan de Lytse Kamp. De motor moet gerepareerd worden en dan kan de eigenaar waarschijnlijk zaterdag a.s. nog mee met de Dwalertocht. red.]

In de nacht van 17 op 18 augustus is om ± 4.30 uit de garage van ondergetekende bovengenoemde motor ontvreemd. Twee jongens, naar later bleek, hebben in de garage van het contactslot de draden doorverbonden en geprobeerd op de weg de motor te starten.

Een buurtbewoner heeft de jongens nog aangesproken, en hierbij gedroegen zich verdacht. Deze buurtbewoner heet de politie nog gebeld, maar jammergenoeg de laatste letters van het kenteken verwisseld. De meldkamer, meldde dat deze motor op een ander zijn naam stond. Wie heeft misschien in deze nacht nog iets verdachts gezien?

Het is een opvallende rode motor, sport/toer met getrapt buddysit van het merk Corbin. Tevens zwarte valbeugels, laser uitlaat en aansluiting van een Garmin Zumo 660 GPS. De achterknipperlichten zijn niet meer standaard, maar kleiner.

Voor inlichtingen e.d.;
Rinse Melles, Blauhus 37 tel: 0516-541981
 

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie