Spijkerpakkenband zomerconcert bij Plaza

ZOMERCONCERT BAKKEVEEN

28 augustus 2010 , 16.00 uur ,  PLAZA DE KOLK

Zaterdagmiddag 28 augustus a.s. organiseert de Spijkerpakkenband in het hart van Bakkeveen een zomers buitenconcert. De brassband o.l.v. Thijs Oud heeft voor deze gelegenheid een populair, hier en daar behoorlijk swingend programma met de nodige entertainment samengesteld! En met veel aandacht voor de solisten van de band.

De band is gestart als een jeugdkorps voor de dorpsbrassbands “De Bazuin” in Ureterp en “De Sjofaar” Frieschepalen en in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige brassband. Bijzonder is het feit dat er nog steeds leden zijn die al vanaf het eerste uur meespelen. De leden van de brassband komen uit de gemeente Opsterland en omstreken.

Voor meer informatie: www.spijkerpakkenband.com 
Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Plaza de Kolk.

 

Geplaatst in: Spijkerpakken Band

1 reactie op “Spijkerpakkenband zomerconcert bij Plaza

  1. ytsje Wilsta zegt:

    Bêst Thijs Oud en leden fan de spikerpakkenband,
    Saterdeitemiddei wie ik by jim konsert en it hat my goed dien. It wie in ôfwikseljend en tige fleurich konsert. Ek de solisten kamen goed út de ferve. En dat koenen jim ek hiel goed oerbringe want ek ik bin fleurich nei hûs gien. Der wie noch wol in minpuntsje en dat wienen de zitbanken. Die stienen net foar jim mar neast jim sadat de minsken dy’t dêr sieten tsjin in soat rêgen oan sêgen. Ik hie der gjin lêst fan omdat ik yn de skootmobiel siet en my sa ferpleatse koe dat ik jim hast allegearre sjen koe. Want de emoasjes wol ik wol sjen as ik nei in konsert gean. Sa fiel ik my der mear by belusten. Tige Tank en oant de oare kear. Herlike groetnis fan Ytsje Wilstra

Geef een reactie