Marktweekend in Bakkeveen

In het weekend van vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus zijn er 2 markten in Bakkeveen.

Dit weekend midden in de bouwvak begint vrijdagmiddag met de braderie. Van 13:30 tot 21:00 uur wordt langs de vaart in het centrum een grote braderie gehouden. De braderie is wederom helemaal volgeboekt.

Naast de braderie zijn er vrijdag ook nog:

  • Het Achterom Winkeltje aan de Tsjerkewal 18 (in feite op de braderie) met haar jaarlijkse expositie met verkoop van derde Wereld Producten, speelgoed, stoffen en 2e hands boeken. De opbrengst is bestemd voor straat kinderen. De expositie duurt de gehele bouwvak-noord (22 juli – 6 augustus).
  • De Skuorre; deze ligt aan de Alde Drintsewei 6 (150 m lopen vanaf de braderie). Hier zijn z.g.a.n. gebruikte goederen te koop. Klik hier.

Zaterdagochtend vanaf ’s ochtends vroeg begint de vlooienmarkt. Bij goed weer worden er meer dan 250 standhouders verwacht. Hier zijn (vrijwel) alleen gebruikte en 2e hands spullen te zien en te koop. Op vele terreinen en langs vele laantjes nabij sportvelden en zwembad stallen de verkopers hun waren uit. De markt duurt tot 13 uur.

Bezoekers van de markt wordt dringend verzocht te parkeren op de terreinen tegenover de markt (tarief 1 euro per auto) en de auto niet in de woonwijk te parkeren. Er staan duidelijke richting aanwijzers naar de parkeerterreinen. Een parkeerboete kost ca 55 euro en dat is echt zonde van het geld.

Klik hier voor meer informatie over de vlooienmarkt.

Geplaatst in: Zomerbraderieën

Geef een reactie