Monsterlijke stuntshow met nieuwe monstertruck

Monsterlijke stuntshow presenteert nieuwe monstertruck in Bakkeveen!

Kortingsbon onderaan deze tekst !

Op dinsdag 27 juli 2010 geeft het Stunt Movie Production-team een spectaculaire show in Bakkeveen op het parkeerterrein aan de Mjumsterwei bij het zwembad. Elk jaar is het optreden in Bakkeveen een groot succes en het team is er dan ook op gebrand om haar toeschouwers weer 90 minuten spektakel te bieden. Dit jaar presenteert het team nieuwe stunts en zelfs een nieuwe truck: The Flying Dragon!!!

Stuntshow
Het belooft een bloedstollend spektakel te worden met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven. Naast snelheid zien we ook pure behendigheid. Zo zal Gino met een auto op twee wielen rijden alsof het niks is. Ook worden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlammen’. Het team is dus allround en is dan ook werkzaam voor films en televisieseries. Nu kan het publiek de stunts live aanschouwen in een 90 minuten durende show.

Monster-trucks
Alles verpletterend, vijf ton zwaar en reusachtig zijn de Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen en 1000 pk, verpletteren de kolossale gevaartes normale auto’s alsof het speelgoedauto’s zijn. De Madfruit maakt metershoge sprongen. Nieuw is The Flying Dragon. Een enorm gevaarte met een motor van 1200 Pk welke fantastische sprongen maakt!

Levensgevaarlijk
Ondanks veel training en calculaties zijn de stunts levensgevaarlijk. Teamleider Gino Winter kan de breuken en kneuzingen die hij in zijn 30-jarige loopbaan heeft opgelopen al niet meer tellen.

Stuntfamilie
Gino Winter is de leider van het gezelschap. Hij trad als vierjarige al op met zijn motorfietsje in de Helldriver Show van zijn opa Fredy Winter. Zoon Peter (15) is nu al een ware stuntman. Jongste telg Kelly (3½ jaar) mag ook al een rondje meerijden op haar quad. De groep bestaat dan ook vooral uit familie versterkt door een aantal gaststuntmannen.

Locatie, data en tijden
Bakkeveen – Parking aan de Mjumsterwei 16a
Dinsdag 27 juli 20.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa welke vanaf 60 minuten voor aanvang geopend is. Toegangsprijzen zijn tussen de 12 en 17 Euro.

Kijk ook op www.stuntmovieproduction.com!

Korting op een kaartje!
Tegen inlevering van dit artikel aan de kassa ontvangt u TWEE EURO KORTING op een entreebewijs. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en of acties! Ook is er een kortingsbon te vinden op de website
www.stuntmovieproduction.com.

Kortingsbon: klik hier voor pdf en print deze uit.
 

Geplaatst in: Actief Doen

Geef een reactie