KNVB-voetbaldagen Bakkeveen 2010 (maandag w28)

Vandaag (maandag 12 juli 2010) zijn de KNVB voetbaldagen weer van start gegaan. De 13 t/m 15 jarigen mogen de spits afbijten. Zoals altijd wordt de jeugd maandag gebracht door hun ouders.

Bij aankomst zoekt iedereen zijn slaapplek in de tent op waar ze de komende week zullen overnachten. Zoals voorspeld is het in de ochtend nog mooi weer, begin van de middag slaat het weer om en zijn er stevige regen en onweersbuien. Hierdoor wordt er niet gevoetbald maar verblijven de voetballers in de kantine. Rond de klok van 15.30 uur is het droog en worden de activiteiten weer hervat.

Hieronder een foto impressie:

Ook dit jaar zijn er weer foto’s te bestellen op DVD. Dit omdat lang niet alle foto’s op de site kunnen worden geplaatst. (kleine 2500 foto’s)

Na betaling van 12,50 euro (over te maken op bankrekeningnummer 36 39 38 877 t.n.v. Martijn van der Vaart) wordt de DVD naar het door u opgegeven adres gestuurd. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected].
 

Geplaatst in: KNVB-voetbalweken

Geef een reactie