Vlooienmarkt: impressie juni markten

In de maand juni zijn er 2 vlooienmarkten gehouden: de zaterdagen 5 en 19 juni. De markten waren uitersten van elkaar.

Zaterdag 5 juni: na een koude nacht en wat mist, wordt het ca 20 graden. Erg druk: 392 standhouders en we zitten helemaal vol. De stands mogen eigenlijk niet weer voorbij de scholen het centrum in, waardoor de  parkeerdruk op de straten in de woonwijk kleiner wordt. Als compensatie mag een deel van het parkeerweiland als marktterrein worden gebruikt. Omdat de parkeerweilanden tegen de markt aanliggen, wordt de markt nog compacter dan voorheen. Klik hier voor een fotoimpressie van Jacob.

Zaterdag 19 juni: af en toe regen en maximaal 13 graden. Slechts 71 standhouders; tussen 8 en 9 uur is er een aantal vertrokken. De standhouders vulden 1 grote cirkel over het marktterrein. Af en toe werd het droog en kwam de zon door en verschenen er weer veel kopers.

Hieronder enkele foto’s van de “tegengestelde” markten.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2010

Geef een reactie