vlooienmarkt 05 juni 2010

Aan het einde van de eerste week in juni viel tevens de eerste zaterdag van de maand. en het was een prachtig weekeinde voor Bakkeveen.

Ten eerste het was prachtig weer, nog niet echt heel erg warm (vooral vroeg in de morgen), ten tweede was er het dorpsfeest met dit jaar weer als vanouds een optocht met prachtige wagens (foto’s van dit gebeuren elders op de site) en ten derde weer de traditionele vlooienmarkt, en ten …….. nou ja er was nog veel meer te beleven.

Zoals geschreven begon de ochtend zonnig maar kil zodra er een wolkje voor de zon schoof scheelde dat direct een jas, maar in het zonnetje was het heerlijk toeven. Naar mijn mening een mooie dag om er een gezellige markt van te maken. Meestal is het marktterrein verdeeld over de twee verharde parkeerterreinen, vandaag moest er een mouw bij gepast worden want de voetbalkant werd ingenomen door de feesttent en de kermisattracties. Hoe dat gedaan is volgt uit de onderstaande reportage.

Al met al weer een gezellige en (denk ik) geslaagde dag

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2010

5 reacties op “vlooienmarkt 05 juni 2010

 1. sybrand zegt:

  Kan het parkeerbord ook gecorrigeerd worden in: U betaalt bij vertrek.
  Met een t dus, ipv u betaald.

 2. Arjan zegt:

  Dat kan wel maar om de investering van een nieuw bord er dan weer uit te halen zouden de parkeerkosten moeten worden verhoogd naar €2,-

 3. johan zegt:

  Is inderdaad erg storend, viel mij ook al op, Sybrand… Siebrand moet met een D aan het eind toch? Dat er zo’n spellingsfout op een bord komt, is er dan niemand in de commissie/ organisatie die het is opgevallen?

 4. Jan zegt:

  @sybrand heel juist opgemerkt. Hierop kun je opmaken dat je tekst wel hebt gelezen. En dat is nu juist de bedoeling!

 5. sybrand zegt:

  @jan
  Moet ik hier uit opmaken, dat de commissie deze spellingfout expres heeft gemaakt?!
  Er hoeft toch niet een nieuw bord aangeschaft te worden om dit euvel te herstellen? Er zijn wel andere middelen dacht ik. bv de letter -d- wit overschilderen en dan met rode verf een -t- er over heen. Trekt nog meer aandacht.

Geef een reactie