Tennis clubkampioenschappen enkel 2010.

Onder tropische temperaturen, 38 graden in de zon, werden op zondag 27 juni de finales gespeeld van de tennis clubkampioenschappen enkel mannen en vrouwen.

Bij de vrouwen recreanten prolongeerde Elisabeth Veenstra haar titel. Akke Maring moest genoegen nemen met de 2e plaats.

Sybrand Bosma, vorig jaar de kampioen bij de mannen recreanten, moest in de finale van dit jaar zijn meerdere erkennen in  Klaas Torensma.

Ria de Vries nam bij de vrouwen wedstrijdspelers de 1e plaats over van Aline Ketelaar. Monika Stoffels werd evenals vorig jaar 2e.

De keren zijn niet meer te tellen maar ook dit jaar werd Jacob Drent clubkampioen bij de mannen wedstrijdspelers. In een 3 setter won hij in de finale van Andries vd Velde.

Volgend jaar zal tennisvereniging Dundelle een andere kampioen krijgen omdat Jacob heeft besloten de club vaarwel te zeggen.

Geplaatst in: Tennis