Mededeling betreffende optocht versierde wagens vanavond

Vanavond vanaf 19.00 uur vind de optocht van de versierde wagens plaats. Zou iedereen willen zorgen dat er geen auto’s op de straat geparkeerd staan? Alvast bedankt.

De route voor vanavond is: Mjumsterwei ( parkeerterrein),Nijebuorren,Alde drintsewei, Tsjerkewal, Singel, Weverwal, Boskleane, Greatekamp, Heidkamp, Skarkamp, Finnekamp, Boskkamp, Noordkamp, Douwelan, Blauhus, Aylvalan en dan zijn we terug op parkeerterrein.

De route voor zaterdag is: Houtwal, Tsjerkewal, Alde drintsewei, Nije buorren, Dwarskamp, Heidkamp, Skarkamp, Finnekamp, Merskekamp, Boskamp, Noordkamp, Douwelan, Merskekamp, Greatekamp, Boskleane, Weverswal en dan weer terug naar de Houtwal.

Ook is er een verloting met diverse prijzen en als hoofdprijs 2 x een Ballonvaart.

Geplaatst in: Dorpsfeest

Geef een reactie