Survival tijdens Pinksterfeest

Afgelopen vrijdagavond is er tijdens het pinksterfeest in Bakkeveen / Wijnjewoude een ware survival georganiseerd.

In totaal hebben ’s middags en ’s avonds bijna 100 kinderen deelgenomen, die allemaal zeer enthousiast waren. Als eerste werd er gezaagd, waarna er een route door het bos gevolgd werd en er diverse hindernissen bedwongen moesten worden. Er is in touwen en netten geklommen en iedereen moest over het water met behulp van pallets en banden. Als laatste was er een spectaculaire eindhindernis met bandenklim en touwzwaai.

’s middags hebben wij de route gelopen en hindernissen getest met een aantal jeugdige deelnemers van de basisschool. Een mooie manier om kennis te maken met deze sport, waarbij het avontuur en plezier voorop stond.

Foto’s en tekst:: Johan Scholte, Bakkeveen

meer info: www.pinksterfeest.org
 

Geplaatst in: Evenementen

1 reactie op “Survival tijdens Pinksterfeest

  1. Johan Scholte zegt:

    Jan, bedankt voor het plaatsen.

    Hieronder nog een link naar alle foto’s.
    http://picasaweb.google.com/jogres35/SurvivalBakkeveen2010#

Geef een reactie