Laatste ballonvaart 2009

Ja, de titel klopt.

In 2009 waren er 42 aanmeldingen om deel te nemen aan de ballonvaarten. Dit was over 2 dagen verdeeld: elke dag 21 personen in 3 ballonnen. Echter op de zaterdagavnod kon het vanwege het weer niet doorgaan. Met passen en meten zijn 11 personen verdeeld over 2 avonden later in de zomer (bij echt mooi ballonweer !) alsnog vertrokken.

Een groep van 10 personen wilde graag samen in 1 ballon. Probleem is de groep bijelkaar te hebben en een plekje in de agenda van de ballonvaarder. Dat is 2x later in de zomer gelukt. Maar helaas, vanwege het weer kon het alweer niet doorgaan.

De ballonvaart over de lange winter heengetild naar voorjaar 2010. het werd 22 mei. En het is gelukt. het waaide aan het begin van de avond nogal, zodat de afvaart met een kwartiertje werd vertraagd. Verder verliep de tocht voorspoedig.

Hieronder een impressie.

Volgende ballonvaarten op zondagavond 6 juni als afsluiting van het dorpsfeest. Je kunt je nog steeds aanmelden. Overigens is er al 1 avond volgeboekt en stan enkelen voor een 2e avond op papier (sorry, in de computer). Bel Jan van Dalen: 06-11005893. kosten € 135,– per persoon. Opstijgplaats zodanig, dat we zoveel mogelijk over Bakkeveen heen varen.

 

 

 

Geplaatst in: Ballonvaarten

Geef een reactie