Koninginnedag wederom groot succes

Koninginnedag viering . Dit jaar kwam het een beetje langzaam op gang maar dat had alles te maken met het weer. Het leek er eerst op dat we het niet droog zouden houden maar dat bleef het gelukkig wel. Waar onze koningin was in Zeeland heeft het wel erg geregend. Tussen half elf en elf uur begon het te komen het werd weer ouderwets druk en werd er weer goed gehandeld op de vrijmarkt. Ook de gratis ijsjes vielen weer in de smaak. Verder was het weer een drukte van belang bij het pony rijden en het schminken was ook dit jaar weer een groot succes. Verder hadden we dit jaar 2 nieuwe kinderen bereid gevonden om de vlag te dragen Maxime van de Bos en Ninja Broeders ze hebben het heel erg keurig gedaan en de vlag stijlvol naar boven de belverdere op gedragen Natuurlijk willen we Petra Bouma en Kyra Broeders ook nog even bedanken voor het jaren dragen van de vlag. Wij als organisatie kunnen weer zeer tevreden terug kijken op een geslaagde morgen

Volgend jaar bestaan we 15 jaar en willen dit weer vieren met een optocht voor de kinderen. Dus maak maar vast plannen wat je dan wilt gaan doen.

Iedereen weer bedankt voor deze mooie ochtend namens de werk groep Koninginnedag
Gezina, Jannie, Annie, Anita, Johan en Jeen
 

Geplaatst in: Koningsdag

Geef een reactie