impressie vlooienmarkt 01 mei 2010

01 mei de dag na koninginnedag. De tweede vlooienmarkt in Bakkeveen. Nu wil de traditie dat er op koninginnedag veel vrijmarken zijn, zou dat ook effect hebben op de markt van vandaag? De voorspelling van het weer was ook al niet al te best. Deze twee feiten bij elkaar bepaalden vandaag een beetje de sfeer op de markt. Er hing een deken over de markt van…….. waneer begint het te regenen en zijn de mensen niet een beetje vlooienmarkt moe.

Het kwam langzaam op gang maar het werd ondanks een flinke bui toch nog gezellig.

een kleine impressie. (ook Dirry heeft al een paar foto’s gemaakt van onder andere trouwe viervoeters op de markt)

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2010

1 reactie op “impressie vlooienmarkt 01 mei 2010

  1. anoniem zegt:

    jullie hebben geluk met het weer gehad het heel anders kunnen gaan lopen.

Geef een reactie