Jeugd team voleybal eindigd op 2de plaats

Donderdag avond was het dan zover. De meest spannende wedstrijd van het hele seizoen moest gespeeld worden. Zoals ik eerst al schreef hadden we 1 punt meer dan HVC maar deze uitslag bleek niet correct te zijn maar stonden we gelijk met Harkema beide 48 punten. We moesten dus winnen wilden we nog een ronde verder. Helaas is ons dat niet gelukt maar hebben we met 2-1 verloren set standen  DSO- Bakkeveen 23-25  26-24   25-20 . Maar wat wil je ook als er zoveel druk op je staat dan is het ook heel moeilijk spelen. Toch heeft dit team donderdag iets laten zien waar ik heel erg trots op ben. En ook het publiek wat allemaal massaal was mee gereisd was zeer trots op dit team. Dit team traint nog maar vanaf 21 januari samen omdat in januari 2 van onze oude jeugd leden ons toen hebben laten vallen en ik een nieuw team moest  maken Dus mogen we dan trots zijn of niet. Jongens en meisje nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie zeer verdiende 2de plaats

P.S ook Harkema speelde vanavond onder druk want die heeft ook een punt  laten vallen. Dus de uitslag is Harkema 50 punten en Bakkeveen 49 Punten

Geplaatst in: Volleybal

1 reactie op “Jeugd team voleybal eindigd op 2de plaats

  1. - Romke - zegt:

    Jeen en pupillen: Leuke reportage en een eindstand die zeker een felicitatie waard is. Ga zo door en dan een plaatsje hoger, moet kunnen!

Geef een reactie