eerste vlooienmarkt 2010

De eerste zaterdag van april van 2010 betekent traditiegetrouw de eerste vlooienmarkt van het jaar. Het beloofde een natte zaterdag te worden, als je de weersvoorspellingen moet en wilde geloven. Maar het pakte gelukkig heel anders uit. Het was zaterdag best een mooie dag om een markt te houden. Om een uur of 8.30 was er een klein buitje maar over het algemeen was het droog en zelfs de zon kwam er zo nu en dan even door. In dat zonnetje kon de jas wel uit maar iets later op de ochtend werd het daarvoor toch te koud. Het parkeerterrein heeft het goed gehouden.

Er kwam ook alweer aardig wat volk op de eerste markt af. Dat is toch altijd maar weer afwachten. Al met al een geslaagde eerste markt. Een mooi begin van hopenlijk een mooi vlooienmarkten jaar.

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2010

Geef een reactie